Ολονύχτιος «κλεφτοπόλεμος» στην Αθήνα: 33 συλλήψεις, 53 προσαγωγές – Βρήκαν φωτοβολίδες, μάσκες και πέτρες σε νέα επιχείρηση

Must Read

Στις 33 έφτασαν οι χθεσινοβραδινές συλλήψεις, από τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά την πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία. Επίσης, στην ασφάλεια προσήχθησαν 53 άτομα.

Σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου επίσης έγιναν συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών προσήχθησαν 31 άτομα, από τα οποία τα 14 στη Θεσσαλονίκη, τα 10 στην Πάτρα και τα 7 στο Ηράκλειο.

Στις μάχες που έγιναν στην Αθήνα τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί και μια 20χρονη.

Διαβάστε ακόμη: Πήρε πάλι «φωτιά» η Αθήνα – Πέτρες και μολότοφ κατά των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, 28 συλλήψεις και 13 προσαγωγές, μια 20χρονη τραυματίας

Χθες καθόλη τη διάρκεια της νύχτας οι κουκουλοφόροι «χτυπούσαν» σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Ξεκίνησαν στις 3.30 τα ξημερώματα,ρίχνοντας μολότοφ στην τροχαία Αγίας Παρασκευής. Δεν υπήρξαν ζημιές στη σκοπιά, όπου έπεσαν οι μολότοφ. Μετά από ανθρωποκυνηγητό προσήχθησαν τρία άτομα.

Ακολούθησαν καταδρομικές επιθέσεις στα γραφεία εταιρειών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μαρούσι. Συγκεκριμένα, στις 5 παρά δέκα το πρωί τρία άτομα με βαριοπούλες έσπασαν την είσοδο της εταιρείας τσιμέντων Τιτάν, στην οδό Χαλκίδος  22, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε ακόμη: Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα με μολότοφ και καμένα αυτοκίνητα στην πορεία για το Πολυτεχνείο (video)

Δέκα λεπτά αργότερα,  άγνωστοι με μηχανάκια πέταξαν πέτρες και μπογιές στην κατασκευαστική εταιρεία Αβαξ, επί της οδού Αμαρουσίου Χαλανδρίου 16, στο Μαρούσι και αμέσως μετά, στην ίδια οδό, έκαναν ανάλογη επίθεση σε κτίριο όπου στεγάζονται διάφορες εταιρείες. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε νέα επιχείρηση της αστυνομίας στο κτίριο της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια, στο ίδιο κτίριο όπου χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ είχε συλλάβει δύο άτομα. Οι αστυνομικοί ψάχνουν για τα «πολεμοφόδια» των αντιεξουσιαστών… Οι αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν πέτρες, μάσκες και φωτοβολίδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This