«Παραμύθι» ο βιασμός! Η 14χρονη προσπάθησε να καλύψει το μεθύσι

Must Read

«Παραμύθι» αποδείχθηκε η καταγγελία περί βιασμού μιας 14χρονης, που προκάλεσε συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής, καθώς η ανήλικη ομολόγησε ότι κατέφυγε σε αυτό το τέχνασμα για να κρατήσει μυστικό από τους γονείς της ότι ήπιε αλκοόλ και μέθυσε!

Δείτε επίσης: ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη! 14χρονη κατήγγειλε ότι τη νάρκωσαν και τη βίασαν (video)

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η μικρή στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε να την παραλάβει σε κακή κατάσταση από την περιοχή του Κορδελιού, ένας άγνωστος μεγαλόσωμος άνδρας την είχε ναρκώσει και την οδήγησε σε υπό ανέγερση κτίριο, όπου τη βίασε. Όμως, από την πρώτη στιγμή έπεφτε σε αντιφάσεις, καθώς στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν στην είσοδο του σπιτιού της.

Εξετάσεις

Η 14χρονη οδηγήθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική. Εκεί, την υπέβαλαν σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις, που έκαναν ξεκάθαρο ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Μάλιστα, ενδεικτικό τού πόσο εμφανές ήταν πως ήταν μεθυσμένη και όχι θύμα βιασμού είναι το γεγονός ότι δεν κλήθηκε καν ιατροδικαστής, καθώς οι γιατροί είχαν ξεκάθαρη εικόνα. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τα στελέχη της οποίας άμεσα διαπίστωσαν ότι ο βιασμός ήταν κάτι που σκαρφίστηκε η μικρή.

Μια παρέα νεαρών είχε δει να περνά, περπατώντας με δυσκολία, έξω από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων, και την παρατηρούσαν, μέχρι που κατέρρευσε.

Εκείνοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και στη διαδρομή, μέσα στο ασθενοφόρο, η 14χρονη είπε στη διασώστρια ότι την πλησίασε ο άγνωστος, της έβαλε ένα βαμβάκι στο πρόσωπο, τη νάρκωσε και τη βίασε. Όταν, όμως, κλήθηκαν από το ΕΚΑΒ αστυνομικοί για να επιληφθούν της καταγγελίας της, ζητούσε επίμονα να αποχωρήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This