Σοκάρει η περιγραφή του 13χρονου μαθητή που δέχτηκε επίθεση με σιδερογροθιές στο σχολείο του

Must Read

Ξεφεύγει η κατάσταση με τη βία στα σχολεία, καθώς το τελευταίο διάστημα το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο.

Το νέο κρούσμα αφορά ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή, και μάλιστα με σιδερογροθιές, μέσα στο προαύλιο του σχολείου του στη Θεσσαλονίκη!

Το σοκαριστικό περιστατικό βίας για το οποίο συνελήφθη ένας 14χρονος αποκαλύφθηκε όταν την περασμένη Δευτέρα η μητέρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας, ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο γιος της έπεσε και τραυματίστηκε.

Μόλις όμως η γυναίκα έφτασε στο σχολείο, ενημερώθηκε ότι ο γιος της είχε δεχτεί επίθεση από τρεις εξωσχολικούς με σιδερογροθιές μέσα στο προαύλιο του σχολείου!

Τον τράβηξαν πίσω από το σχολείο και τον χτύπησαν

Η περιγραφή του μαθητή για όσα υπέστη είναι τρομακτική: «Στο διάλειμμα ήμουν με την παρέα μου στον μπροστινό χώρο του σχολείου και ήρθαν δύο εξωσχολικοί και νομίζω ακόμα ένας από το σχολείο και μου είπαν: “Έλα εδώ να σου μιλήσουμε”. Εγώ δεν ήθελα να πάω μαζί τους, όμως οι δύο με τράβηξαν και με πήγαν πίσω από τον χώρο του γυμνασίου. Με χτύπησαν στο πρόσωπο, στη μύτη και στα χείλη, και στη συνέχεια έφυγαν».

Μετά το πρώτο σοκ, η μητέρα απευθύνθηκε στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση για την επίθεση σε βάρος του γιου της. Μάλιστα, πήρε παραπεμπτικό για να εξεταστεί το παιδί από ιατροδικαστή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 14χρονο, ενώ σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ο «νταής» μαθητής, που με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, όπως και οι γονείς του, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας στη μητέρα του θύματος της επίθεσης ότι «χτύπησαν λάθος παιδί»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This