Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Εφτάχρονος έκοψε το δάχτυλό του προσπαθώντας να μιμηθεί τον «Μπομπ τον μάστορα»

Να μιμηθεί τον… Μπομπ τον μάστορα που έβλεπε στην τηλεόραση θέλησε ένας μπόμπιρας στη Σκόπελο, αλλά κατάφερε να λαχταρίσει για τα καλά τους γονείς του, καθώς έκοψε το δάχτυλό του!

Το 7χρονο αγοράκι βρήκε στο σπίτι ένα αληθινό πριόνι και προσπάθησε να κόψει με αυτό ένα ξύλο, την ώρα που δεν το έβλεπαν οι γονείς του. Όμως το πριόνι γλίστρησε πάνω στην επιφάνεια και αντί για το ξύλο έκοψε τον δείκτη του αριστερού χεριού του άτακτου μικρούλη, που άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και τον τρόμο, αφού το αίμα ξεπηδούσε σαν πίδακας από το χέρι του!

Οι γονείς του, έντρομοι, άρπαξαν το αγοράκι και το μετέφεραν γρήγορα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου οι γιατροί τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, με σκοπό να σταματήσουν την αιμορραγία. Όμως δεν είχαν τα μέσα για να επανασυγκολλήσουν το κομμένο δάχτυλο κι έτσι ο μικρός μεταφέρθηκε με το ταχύπλοο «Μαριάννη» στο λιμάνι του Βόλου, απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της θεσσαλικής πόλης γύρω στις 9 το βράδυ.

Οι χειρουργοί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο τον 7χρονο που θέλησε να μιμηθεί τον αγαπημένο του ήρωα και υποβλήθηκε σε επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ