Καταγγελία που σοκάρει: Αστυνομικοί άφησαν υπόπτους να την «κοπανήσουν» μετά τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη

Τι κατήγγειλε διμοιρίτης των ΜΑΤ σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Must Read

Σοκάρει η καταγγελία διμοιρίτη των ΜΑΤ ότι την μοιραία νύχτα της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, στα επεισόδια στου Ρέντη, αστυνομικοί άφησαν υπόπτους να εξαφανιστούν από το σημείο!

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Καλαφάτης, αναφέροντας πως ο διμοιρίτης των ΜΑΤ κατήγγειλε σε σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πως κάποιοι συνάδελφοί του αστυνομικοί – που δεν ανήκουν στα ΜΑΤ- άφησαν υπόπτους να φύγουν από το σημείο της επίθεσης χωρίς έλεγχο.

Ο διμοιρίτης των ΜΑΤ αναμένεται να καταθέσει στους αστυνομικούς που ερευνούν την σοβαρή αυτή υπόθεση και θα κληθούν και άλλοι συνάδελφοί του, κυρίως άνδρες των ΜΑΤ που φέρεται να έχουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Την καταγγελία σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου αναφέροντας πως οι αστυνομικοί της διμοιρίας των ΜΑΤ έχουν καταθέσει ήδη μία φορά στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και η δικογραφία θα παραδοθεί στη δικαιοσύνη. «Αν όντως υπάρχει τέτοια κατάθεση από αστυνομικό φαντάζομαι πως θα το έχει καταθέσει στην αρμόδια αστυνομική υπηρεσία, ώστε να έρθει και σε γνώση των εισαγγελικών αρχών».

Η αστυνομία εξετάζει ακόμη μια πληροφορία, που αναφέρει πως οπαδοί που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο του Ρέντη επιχείρησαν να φορέσουν συγκεκριμένες μπλούζες αθλητικής αποστολής για να να βγουν από το γήπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This