Πατέρας 39χρονης που μαχαίρωσε ο άντρας της: «Μας είχε πει ότι δεν τα πήγαιναν καλά…»

«Φαινόταν καλός άνθρωπος» είπε για τον γαμπρό του - Έχει πάθει σοκ από το περιστατικό

Must Read

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας της 39χρονης από την Θεσσαλονίκη από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε η κόρη του από τον ίδιο τον σύζυγό της η οποία λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία.

Ο 42χρονος δράστης έχει εξαφανιστεί από το πρωί και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του από την Ελληνική Αστυνομία.

Ο πατέρας του θύματος ανέφερε πως μίλησε με την κόρη του και είναι καλά στην υγεία της. Η γυναίκα τραυματίστηκε από το μαχαίρι στον λαιμό και στο χέρι όταν το σήκωσε για να αμυνθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ εκτός κινδύνου.

Δείτε βίντεο:




Ο ίδιος τονίζει πως δεν γνωρίζει τους λόγους που το ζευγάρι μάλωσε ενώ αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα είχε πει στους γονείς της πως δεν τα πήγαιναν καλά.

O πατέρας της 39χρονης:

(πηγή φωτογραφίας newsit.gr)

 

«Μίλησα με την κόρη μου και ευτυχώς είναι καλά. Δεν ξέρω ακόμα πώς ακριβώς έγινε. Δεν γνωρίζω τους λόγους που μάλωναν. Μόνο αυτοί μπορούν να ξέρουν. Ήταν παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μας έλεγε αν τα πήγαιναν καλά ή όχι. Μόνο τον τελευταίο μήνα ήρθε και μας είπε ότι για κάποιο λόγο δεν τα πήγαιναν καλά. Δεν ρώτησα περισσότερα».

Σχετικά με το περιστατικό ανέφερε πως «το πρωί πήγαινε την κόρη μου με το αυτοκίνητο στη δουλειά, μετά μάλωσαν μέσα στο αυτοκίνητο, τη χτύπησε και έφυγε».

Ο πατέρας λέει στο newsit.gr πως ο γαμπρός φαινόταν καλός άνθρωπος και πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη.

«Θα ήθελα να βρεθεί άμεσα από την αστυνομία», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το έγκλημα που παραλίγο να συμβεί νωρίς σήμερα το πρωί μεταξύ Ευόσμου και Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη, όταν ένας 42χρονος τραυμάτισε στο λαιμό με κουζινομάχαιρο την 39χρονη σύζυγό του.

Νέο σοκ στην Θεσσαλονίκη! 42χρονος μαχαίρωσε την γυναίκα του στο λαιμό και εξαφανίστηκε!

Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 το πρωί όταν ο άντρας είχε πάει την γυναίκα του στην εργασία της στο ταξιδιωτικό γραφείο. Οι δύο τους έχουν δύο παιδάκια, 7 και 9 ετών.

Σε βίντεο ντουκουμέντο φαίνεται το όχημα να σταματά μπροστά από είσοδο άλλης επιχείρησης και να ξεκινά πάλι.

Το ζευγάρι μάλωσε μέσα στο όχημα για άγνωστο λόγο και τότε ο 42χρονος έβγαλε το μαχαίρι και προσπάθησε να καρφώσει την γυναίκα στο λαιμό!




Η γυναίκα τραυματίστηκε και σήκωσε το χέρι προκειμένου να αμυνθεί και τραυματίστηκε και εκεί.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όταν κατάφερε να αρπάξει το μαχαίρι και να το πετάξει από το παράθυρο! Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα πετάχτηκε έντρομη από το ΙΧ έχοντας ακόμα το μαχαίρι στο λαιμό της και το έβγαλε μόνη της!

Όταν βγήκε από το ΙΧ κατευθύνθηκε προς το γραφείο όπου αναζήτησε βοήθεια από τους συναδέλφους της.

Οι υπάλληλοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο. Η 39χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ εκτός κινδύνου. Ο 42χρονος εξαφανίστηκε με το όχημα και ακόμα αναζητείται. Η ΕΛΑΣ εκτιμά πως είναι θέμα χρόνο να βρεθεί. Στο τόπο του συμβάντος εντοπίστηκε το μαχαίρι της επίθεσης.




Η μαρτυρία

Ένας άντρας βρισκόταν στο σημείο και είδε όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο όχημα.

«Ήταν σταματημένοι με το αυτοκίνητο μες στη μέση του δρόμου, μάλλον λογομαχούσαν, την άφησε στον χώρο εργασίας της και την μαχαίρωσε καθώς κατέβαινε από το αυτοκίνητο.

Ήρθε πολύ γρήγορα η άμεση δράση και το ασθενοφόρο και έτσι νομίζω ότι σώθηκε η κοπέλα. Βγήκε αιμόφυρτη από το αυτοκίνητο και αυτός έφυγε. Βρέθηκε το μαχαίρι, το πήρε η Άμεση Δράση».

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αμύνθηκε η 39χρονη που μαχαίρωσε στον λαιμό ο σύζυγός της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This