Ολοένα και περισσότερα κρούσματα με λαθρομετανάστες – Σκοτώνουν, καταστρέφουν, καίνε…

Must Read

Η κατάσταση τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και στον Εβρο έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου, με τους λαθρομετανάστες. Έχουν δημιουργήσει συνθήκες ζούγκλας, καθώς σκοτώνουν ανθρώπους, κλέβουν και καίνε περιουσίες.

Συγκεκριμένα, στη Σάμο, που στιγματίστηκε τον περασμένο Οκτώβρη από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Σύρων μεταναστών, συνελήφθη 19χρονος λαθρομετανάστης, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι Αρχές τον εντόπισαν στο Βαθύ και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

Μάλιστα, στο ίδιο ελληνικό νησί, την Παρασκευή (6/12), 20χρονος λαθρομετανάστης εισέβαλε στα γραφεία οργανισμού στο Βαθύ και άρχισε να τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση φθορών.

Έκαψαν δυο ποιμνιοστάσια στο Σουφλί

Στις φλόγες παραδόθηκε χθες ποιμνιοστάσιο στο χωριό Σιδηρώ του Σουφλίου έπειτα από φωτιά που του έβαλαν λαθρομετανάστες που κινούνται στην περιοχή.

Λίγες μέρες μετά από ακόμα μία φωτιά που ξέσπασε από λαθρομετανάστες σε ποιμνιοστάσιο στο χωριό Ρούσσα της ίδιας περιοχής, ακόμα ένας κτηνοτρόφος είδε την περιουσία του να καίγεται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του evros-news.gr

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται και σήμερα η καλοκαιρία

Σύμφωνα με το πόρισμα της Πυροσβεστικής, οι λαθρομετανάστες έβαλαν τη φωτιά σε κεντρικό σημείο στο ποιμνιοστάσιο, όπου κοντά βρίσκονταν πάνω από 300 χορτομπάλες ζωοτροφών, κάτι που βοήθησε και στη γρήγορη εξάπλωσή της.

Τον άτυχο κτηνοτρόφο, ο οποίος υπέστη μεγάλες οικονομικές ζημιές, ειδοποίησαν γείτονες, και κατόπιν έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική, που όμως δεν κατόρθωσε να σώσει το οίκημα που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι κάτοικοι στον Εβρο έχουν ξεσηκωθεί, μετά τα συνεχή κρούσματα και απειλούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω τα βράδια, καθώς φοβούνται επιθέσεις από τους μετανάστες, τώρα καταστρέφουν και τις περιουσίες τους.

Εικάζεται πως οι λαθρομετανάστες έβαλαν τη φωτιά για να ζεσταθούν, με πληροφορίες να θέλουν δύο άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο διάστημα από το κρύο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This