Έκαψαν το αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού – Μέσα από τις φυλακές η εντολή

Must Read

Το αυτοκίνητο της διευθύντριας του ψυχιατρείου Κορυδαλλού έκαψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ήταν παρκαρισμένο στη λεωφόρο Γαλατσίου με τους εμπρηστές να το περιλούουν με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια να του βάζουν φωτιά.

Δείτε επίσης: Λαμία: Έκρυψε το κινητό της και κατήγγειλε ότι της το άρπαξαν «μαχαιροβγάλτες» Ρομά!

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά προτού πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και προκαλέσει μεγαλύτερες υλικές ζημιές.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ξεκίνησε την έρευνα για το συμβάν, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η φωτιά προήλθε από πρόθεση.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι εάν η επίθεση έγινε από άτομα με κίνητρο ή ήταν απλή επίθεση εμπρηστών χωρίς να συνδέονται με την διευθύντρια του ψυχιατρείου Κορυδαλλού.

Το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το πόρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας η εντολή για τον εμπρησμό προήλθε από ηγετικό κύκλο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, χωρίς όμως να γνωστοποιούνται λεπτομέρειες ή κίνητρα για την επίθεση.

Η θέση της Γενικής Γραμματέως της Αντιεγκληματικής Πολιτικής

Σχετικά με το περιστατικό έκρηξης εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, η Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής κυρία Σοφία Νικολάου, προέβη στις κάτωθι δηλώσεις:

«Ο εμπρησμός στο αυτοκίνητο της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού είναι μία εγκληματική πράξη για την οποία ήδη κινούνται άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Είμαι βέβαιη ότι οι Αστυνομικές και οι Δικαστικές αρχές θα επιληφθούν με επιτυχία του εν λόγω περιστατικού και σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Περιστατικά ωμής βίας και τρομοκρατίας σε βάρος οποιουδήποτε πολίτη της χώρας είναι κατακριτέα και καταδικαστέα. Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής επιτελεί ένα κρίσιμο έργο και δίνει καθημερινό αγώνα για την εύρυθμη λειτουργία των Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και για την αναβάθμιση του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This