Χαρακώθηκαν τρεις κρατούμενοι στις Φυλακές Τρικάλων, επειδή δεν τους άλλαζαν πτέρυγα

Must Read

Το μεσημέρι της Δευτέρας 09/12, τρεις κρατούμενοι του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, αυτοτραυματίστηκαν με ξυραφάκια, επειδή δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους να αλλάξουν πτέρυγα, καθώς ήταν αστήρικτο και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα.

Ο ένας εξ αυτών, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, για συρραφή των τραυμάτων που είχε προκαλέσει στο κεφάλι του, υποβλήθηκε προληπτικά σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο κελί του, ενώ οι άλλοι δύο, οι οποίοι έφεραν ελαφρά τραύματα, η κατάσταση τους αντιμετωπίστηκε στο ιατρείο της φυλακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι τρεις κρατούμενοι είχαν μεταχθεί πρόσφατα στο Κατάστημα Τρικάλων, από το Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, για πειθαρχικούς λόγους.

Για το συμβάν ήδη διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Την Κυριακή 8/12, εξάλλου, κατά τη διάρκεια λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κρατούμενων, αυτοτραυματίστηκε ένας ακόμη αλλοδαπός κρατούμενος, ο όποιος, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, επέστρεψε στις φυλακές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This