Βόλος: Άφαντος 37χρονος πατέρας δυο παιδιών

Must Read

Ένας 37χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, αγνοείται από το Βόλο εδώ και τρεις μέρες (από τις 9 Δεκεμβρίου).

Τη μέρα που χάθηκε ο αγνοούμενος έφυγε απ’ το κατάστημα στο οποίο εργάζεται ως σεκιουριτάς, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Η γυναίκα και τα δύο παιδιά του 37χρονου αγωνιούν. «Τον αγαπάμε όλοι πάρα πολύ. Ο,τι και να συμβαίνει, να δώσει κάποια σημεία ζωής. Τον αγαπάμε και δεν μας νοιάζει τίποτα άλλο», λέει φοβισμένη για το τι μπορεί να έχει συμβεί η σύζυγός του στην εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου.

Ο αγνοούμενος δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες 48 ώρες.

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έχει ξεκινήσει τις έρευνες από προχθές το βράδυ μετά από παράκληση της οικογένειας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει κανένα ίχνος του 37χρονου.

Οι εθελοντές έχουν ήδη ερευνήσει από προχθές το βράδυ τη διαδρομή που ακολουθούσε ο αγνοούμενος από την εργασία του στο σπίτι, που είναι στον Άγιο Γεράσιμο. Ο αγνοούμενος βοηθούσε επίσης τον πατέρα του, που διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στην Ανακασιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This