Μπήκαν για υγειονομικό έλεγχο σε καφετέρια και εντόπισαν 15 κρυμμένους μετανάστες

Must Read

Μπήκαν για υγειονομικό έλεγχο σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης και βρήκαν κρυμμένους αλλοδαπούς!

Μπροστά σε μια εικόνα που δεν είχαν φανταστεί ότι θα συναντήσουν, βρέθηκαν οι Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης, αφού σε ειδική επιχειρησιακή δράση από τις 18:30 έως τις 22:30 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, βρήκαν στην αποθήκη κρυμμένους 15 αλλοδαπούς!

Η δράση έλαβε χώρα από αστυνομικούς του Τμήματος Λευκού Πύργου με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Δείτε επίσης: Διάτρητος τώρα και ο Έβρος – Οι λαθρομετανάστες κάνουν… ντου από παντού

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργήθηκαν ως προς τη νομιμότητα λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος, βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις, που αφορούσαν σε: στέρηση πιστοποιητικού υγείας του προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος, στέρηση κατάστασης εργασίας και στέρηση βιβλίου αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Οι Αστυνομικοί έκαναν τις παρατηρήσεις τους και αναμένεται η εφαρμογή του Νόμου για τα παραπάνω. Εκτός από αυτά όμως, οι Αστυνομικοί αποφάσισαν να διευρύνουν τον έλεγχο και άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους του καταστήματος (ανώγειο, υπόγειο κλπ) και εκεί βρέθηκαν προ εκπλήξεως:

Εντόπισαν και συνέλαβαν 15 αλλοδαπούς, οι οποίοι κρύβονταν, βρίσκοντας εκεί προσωρινό καταφύγιο και πληρώνοντας φυσικά… ενοίκιο (!) στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, για να τους δίνει και ένα πιάτο φαγητό.

Οι συλλήψεις των ατόμων έγιναν, διότι φυσικά και δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, Λητής και Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This