Δευτέρα 14/6/2021

Ο Πατούλης… προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην Αθήνα

Μια απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταντο οι οδηγοί που τις τελευταίες δύο ημέρες επέλεγαν να περάσουν με το αυτοκίνητό τους έξω από το Καλλιμάρμαρο, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, ή δούλευαν εκεί κοντά ή είναι κάτοικοι της περιοχής.

Και ο «ένοχος» αυτής της ταλαιπωρίας έχει όνομα και λέγεται Γιώργος Πατούλης. Η μανία του περιφερειάρχη Αττικής για επικοινωνιακές φιέστες με στόχο την προβολή του και μόνο προκαλούσε δύο μέρες κυκλοφοριακό χάος στη Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και στους γύρω δρόμους.

Δείτε επίσης: Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής θα κάνει την βιώσιμη ανάπτυξη πράξη

Η Περιφέρεια Αττικής είχε αποφασίσει να τοποθετήσει τα λεγόμενα έξυπνα φανάρια μπροστά ακριβώς από το Καλλιμάρμαρο, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Και μέχρι εκεί είναι όλα τέλεια και στη σωστή κατεύθυνση.

Παρεμβάσεις

Όταν, όμως, η Περιφέρεια Αττικής επιλέγει να πραγματοποιήσει αυτές τις εργασίες στις οποίες περιλαμβάνεται και η ανανέωση του χρώματος της διάβασης μέρα μεσημέρι, δηλαδή ώρα αιχμής, τότε αλλάζει η κατάσταση. Γιατί ο κ. Πατούλης, ως επικεφαλής της Περιφέρειας, αντί να έχει στον νου του πώς θα στήσει videowall για να αναδείξει το έργο του έχοντας ούτε 20 άτομα συγκεντρωμένα στο σημείο, θα μπορούσε να σκεφτεί πιο σωστά και να δώσει την εντολή οι εργασίες να πραγματοποιούνται αργά το βράδυ, όταν δεν υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα. Όχι όμως, οι εργασίες γίνονταν μέρα μεσημέρι, με τους οδηγούς να αγανακτούν.

Στο πλευρό του σε αυτή την επικοινωνιακή φιέστα ήταν και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ