Συγκλονίζει ο πατέρας του Αλέξανδρου Ζαχαριά για το χαμό του γιου του

Must Read

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο χαμό του γιου του, Αλέξανδρου, ο γνωστός επιχειρηματίας, Ζαχαριάς.

Ο κ. Ζαχαριάς μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του γιου του καθώς και για την αγάπη του κόσμου.

Δείτε επίσης: Πάλι στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που τον αγάπησε. Και προσωπικά εσάς που τόσο τον τιμήσατε. Ήταν και είναι μοναδικός ο Αλέξανδρος.

Συγγνώμη για τον τόνο της φωνής μου αλλά δεν μπορώ να μην συγκινηθώ όταν μιλάω για τον Αλέξανδρο. Το τροχαίο για εμάς είναι σαν να συνέβη χθες, σήμερα. Δεν έχει περάσει καιρός», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάς και πρόσθεσε για το κατάστημα που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου 23χρονου:

«Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για τον Αλέξανδρο με το όνομα και τις φωτογραφίες του. Όλα αυτά τα χρήματα θα πάνε για το ίδρυμα Αλέξανδρος Ζαχαριάς, που θα γίνει στο μέλλον».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This