Έξι μετανάστες εντοπίστηκαν σε φορτηγό-ψυγείο στη Λάρισα! Ξεκίνησαν για Ιταλία και τους πήγαιναν Ρουμανία

Must Read

Κλειδωμένοι σε φορτηγό-ψυγείο βρέθηκαν έξι αλλοδαποί, οι οποίοι χωρίς να το γνωρίζουν θα μεταφέρονταν από την Ελλάδα στη Ρουμανία, ενώ εκείνοι ήθελαν να μεταβούν στην Ιταλία.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Ελευθερία» οι αστυνομικές αρχές την Παραμονή Χριστουγέννων εντόπισαν το φορτηγό στα διόδια Μακρυχωρίου στη Λάρισα και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Δείτε επίσης: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Σαββατοκύριακο με χιόνια, μποφόρ και καταιγίδες

Ο οδηγός του οχήματος προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα του οχήματος, όταν όμως πήγε να ξεκινήσει ακούστηκε ένας θόρυβος από το φορτίο.

Όταν άνοιξαν το όχημα για έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν έξι αλλοδαπούς, αφγανικής καταγωγής ηλικίας 15,17,19, 20, 21 και 22 ετών, που είχαν πληρώσει από 200 ευρώ ο καθένας για να μεταβούν από την Πάτρα στην Ιταλία, όμως ο οδηγός θα τους μετέφερε στη Ρουμανία.

Ο 51χρονος Βούλγαρος οδηγός δήλωσε πως δεν γνώριζε για τους μετανάστες, αναφέροντας πως επιβιβάστηκαν παράνομα. Οι τέσσερις αλλοδαποί αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This