Τροχαίο στην Κηφισιά με δυο νεκρούς και έξι τραυματίες

Must Read

Με το αίμα δυο νέων ανθρώπων βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα στην Κηφισιά. Δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα δυο άτομα να σκοτωθούν ακαριαία, ένα άτομο να τραυματιστεί σοβαρά και πέντε ακόμη ελαφρά.

Η τραγωδία σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Γεωργίου Λυρα 19-21. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου μπήκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο  αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το άλλο όχημα.

Αποτέλεσμα ο θάνατος δυο νέων ανθρώπων ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα και ο σοβαρός τραυματισμός ενός άνδρα ηλικίας 31 ετών. Οι υπόλοιποι τραυματίες που επέβαιναν  στα δυο οχήματα είναι μεταξύ 28 και 34 ετών.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής που με εννέα πυροσβέστες και τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν ένα άτομο το οποίο ήταν νεκρό και άλλους τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και οι υπόλοιποι πέντε ελαφρά.

Στο αυτοκίνητα επέβαινα συνολικά οκτώ άτομα και από τους τραυματίες οι τρεις νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, ενώ οι υπόλοιποι τρεις είναι καλά στην υγεία τους. 

Τα ακριβή αιτία της τραγωδίας διερευνά η τροχαία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This