Λύνει τη σιωπή της, η σύζυγος του δολοφόνου της Ίτον – Διεκδικεί εξ ολοκλήρου τα παιδιά τους

Must Read

Έξι μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια παλιά γερμανική πυριτιδαποθήκη στο Κολυμπάρι Χανίων τον περασμένο Ιούλιο, η σύζυγος του 28χρονου καθ΄ ομολογίαν δράστη έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε ότι έχει κινήσει διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια των δύο παιδιών τους!

«Τώρα είμαι στα παιδιά… Να μεγαλώσω τα παιδιά μου… Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών» δήλωσε χαρακτηριστικά η σύζυγος του νεαρού αγρότη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και περίπου δύο μήνες στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η ίδια είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το ειδεχθές έγκλημα έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα παιδιά της, ηλικίας τριών και ενάμισι έτους, ενώ έχει επιλέξει να έχει τυπικές σχέσεις με τον 28χρονο:

«Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτ’ άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της μόλις αποκαλύφθηκε πως ο σύζυγός της είναι ο άνθρωπος που έκοψε με βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της διακεκριμένης μοριακής βιολόγου:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη» τόνισε, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι έως τότε ο σύζυγός της δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή. Στο τέλος κάλεσε τον 28χρονο δολοφόνο να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Εξ ολοκλήρου η μητέρα την επιμέλεια»

«Την επιμέλεια πρέπει να αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά» δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της γυναίκας Ανδρέας Αναγνωστάκης.

Στην προφορική κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 28χρονος Γιάννης Παρασκάκης είχε ομολογήσει ότι βίασε την 60χρονη μία φορά όσο ήταν εν ζωή και άλλες δύο αφότου είχε πεθάνει!

Διαβάστε επίσης: «Πουλάει τρέλα» για… σκοτεινές δυνάμεις ο δολοφόνος της βιολόγου Σούζαν Ιτον

Ωστόσο, στη συνέχεια είχε ανασκευάσει και είχε αρνηθεί ότι βίασε την άτυχη Αμερικανίδα, καθώς ο δικηγόρος του Παντελής Ζέλιος είχε αποκαλύψει ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν σε δείγματα που ελήφθησαν από τον κόλπο και τον πρωκτό του θύματος δεν είχαν εντοπίσει γενετικό υλικό του εντολέα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This