Πήρε επικίνδυνη κλίση και βυθίζεται το ναρκόπλοιο «Noor 1»

Must Read

Το κατασχεμένο πλοίο «Noor 1», που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνη το καλοκαίρι του 2014, ημιβυθίστηκε. Το ναρκόπλοιο, το οποίο απασχολεί τη Δικαιοσύνη, πήρε κλίση περίπου 20 μοίρες. Το γεγονός διαπιστώθηκε το πρωί της Δευτέρας από τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας.

Δείτε επίσης: Άγνωστοι βανδάλισαν το Γυμνάσιο του Καρέα

Το «Noor 1», που έφερε σημαία Τόνγκο, βρίσκεται προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή της Βλύχας στην Ελευσίνα. Η θέση του είναι περίπου 7 μ. από την ακτή και το βάθος της 2-3 μέτρα. Το πλοίο είναι ημιβυθισμένο στο πρυμναίο δεξιό μέρος του και γύρω από αυτό ποντίστηκε πλωτό φράγμα. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Noor 1» είχε πάρει επικίνδυνη κλίση για περισσότερο από έναν μήνα.

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2014 το ναρκόπλοιο ξεφόρτωσε 2,1 τόνους ηρωίνη στη Βλύχα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί επί ευρωπαϊκού εδάφους. Εκεί, στο παραθαλάσσιο μέτωπο της πόλης, που έχει ανακηρυχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, βρίσκεται ένα τεράστιο νεκροταφείο ναυαγίων και παροπλισμένων σκαφών. Μεταξύ αυτών, εγκαταλείπονται πλοία που έχουν κατασχεθεί για υποθέσεις λαθραίων τσιγάρων, εκρηκτικών υλών και μεταφοράς ναρκωτικών, όπως το μισοβυθισμένο πλέον «Noor 1».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This