Σπαρακτική η έκκληση του μικρού γιου του ζευγαριού στο ΕΚΑΒ: «Ελάτε γρήγορα… Οι γονείς μου δεν ξυπνάνε!» (video)

Must Read

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν τα παιδιά του ζευγαριού από το Πακιστάν, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο Μεταξουργείο, πιθανότατα από διαρροή υγραερίου στη σόμπα που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν, περιέγραψε ο θείος του, στον οποίο τηλεφώνησαν, προτού διαπιστώσουν ότι οι γονείς του ήταν αναίσθητοι. «Θείε, έλα εδώ. Έχει πρόβλημα το σπίτι μου», είπε ο μικρός.

Σύμφωνα με την συγκλονιστική μαρτυρία, το 16χρονο αγόρι κάλεσε το ΕΚΑΒ και είπε στους διασώστες «Ελάτε γρήγορα, οι γονείς μου δεν ξυπνάνε…».

Όπως έγινε γνωστό, ο 16χρονος γιος έσπασε την πόρτα του δωματίου των γονιών του, όταν είδε ότι δεν του απαντούσαν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=_aHGHnBqq60

Τα τρία παιδιά του ζευγαριού δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα θύματα είναι πακιστανικής υπηκοότητας, 55 ετών ο άνδρας και 42 ετών η γυναίκα. Ζούσαν πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τα τρία παιδιά τους, αγόρια, ηλικίας 8, 12 και 17 ετών στο διαμέρισμα 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 19- 21 και διατηρούσαν κατάστημα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το άτυχο ζευγάρι είχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια σόμπα υγραερίου, γι’ αυτό εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε διαφυγή του αερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιο τους, ωστόσο εκεί δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί από τα ίδια τα παιδιά, τα οποία αναζήτησαν τους γονείς τους όταν ξύπνησαν και τους βρήκαν νεκρούς στο δωμάτιο τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι ήταν νεκρό και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και έχει παραγγελθεί και νεκροτομή για εξακρίβωση των αιτίων θανάτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This