Δευτέρα 17/5/2021

Εφοριακός στην Καρδίτσα άνοιξε την πόρτα του γραφείου του και… του έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ένας υπάλληλος στη Εφορία Καρδίτσας, όταν, μόλις άνοιξε την πόρτα του γραφείου του, του έπεσε κυριολεκτικά το ταβάνι στο κεφάλι!

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΟΒΑΔΕΣ

Ήταν γύρω στις 7.20 το πρωί της Πέμπτης, όταν ο εργαζόμενος Γιώργος Μπαντράς -που είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Καρδίτσας- ξεκλείδωσε το γραφείο του επόπτη και, ανοίγοντας την πόρτα, έπεσε πάνω του ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σοβά!

ΣΟΒΑΔΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ

Ο εφοριακός στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού πρόλαβε να οπισθοχωρήσει εγκαίρως, με αποτέλεσμα να αποφύγει τον κύριο όγκο του σοβά και να χτυπηθεί μόνο από μικρά κομμάτια στο χέρι, στην πλάτη και στο πρόσωπο, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.
Ωστόσο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και η εφορία παρέμεινε κλειστή για το κοινό την υπόλοιπη μέρα.

Δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες

Όπως εξηγούν οργισμένοι οι υπάλληλοι της ΔΟΥ, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες που καταρρέει κομμάτι του σοβά από το ταβάνι του κτιρίου, χωρίς να έχει ληφθεί κανένα απολύτως μέτρο για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και των πολιτών.

ΣΟΒΑΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ο διευθυντής της εφορίας Σ. Καρράς σε δηλώσεις του στο KarditsaLive.Net έκανε λόγο για ένα άθλιο και επικίνδυνο κτίριο και χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη μεταφοράς της υπηρεσίας σε άλλο, πιο σύγχρονο, για να μην υπάρξουν κι άλλα θύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ