Δευτέρα 17/5/2021

Ροζ… προειδοποιήσεις σε παραβάτες οδηγούς στα Τρίκαλα!

Οδηγοί που (επιμένουν να) παρκάρουν σε πεζόδρομο στα Τρίκαλα, ήρθαν πρόσφατα αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη έκπληξη: ένα ροζ «ραβασάκι» που τους καλούσε προς… συμμόρφωση!

Πρωτοπόροι σε όλα τους εκεί στα Τρίκαλα, δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω στο θέμα των κλήσεων, όπως αποδεικνύει η –ευχάριστη, προς το παρόν– έκπληξη που επιφύλασσε η τοπική Δημοτική Αστυνομία στους οδηγούς που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους (παράνομα) στον πεζόδρομο.

Το… σφίξιμο που ένιωθαν οι οδηγοί, βλέποντας το γνωστό ροζ χαρτί πάνω στο παρμπρίζ των οχημάτων τους, άλλαζε σε (σφιγμένο) χαμόγελο, με το που το έπαιρναν στα χέρια τους, καθώς τα «μαντάτα» δεν ήταν τετελεσμένα, αλλά προειδοποιητικά.

Διαβάστε επίσης: Αλλάξτε ημερολόγια: «Κόβεται» η σχολική αργία για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών!

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η Δημοτική Αστυνομία πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε μια κίνηση προειδοποίησης των πολιτών, με κύριο σκοπό να τους ευαισθητοποιήσει, όσον αφορά στην απαράδεκτη συνήθειά τους να κάνουν πάρκινγκ τους σε πεζοδρόμους.

Ως εκ τούτου, τα ροζ σημειώματα που έμοιαζαν με κλήση, έγραφαν πάνω τους την εξής προειδοποίηση: «Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις στον πεζόδρομο θα σου επιβληθεί το πρόστιμο. Βοήθησε και εσύ να ζήσουμε όλοι καλύτερα. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ».

οδηγοι παραβατεσ τρικαλα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ