Αστυνομικοί για την Ματρόζου: Η κόρη του ηθοποιού μας πετούσε τσιμεντόλιθους μαζί με τους υπόλοιπους της κατάληψης!

Must Read

Η ανήλικη κόρη του Τάκη Βαμβακίδη μεταξύ των συλληφθέντων, κατά τη νέα επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων στο Κουκάκι!

Μετά την εμπλοκή της οικογένειας του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, η καλλιτεχνική κοινότητα δοκιμάζει ακόμη ένα σοκ, μετά την αποκάλυψη ότι η 17χρονη κόρη του αγαπημένου Πόντιου ηθοποιού Τάκη Βαμβακίδη (που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» του Οpen), είναι μεταξύ των 13 ατόμων που συνελήφθησαν κατά τη νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., για την εκκένωση των δύο καταλήψεων στα κτίρια των οδών Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι.

ΤΑΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ
Ο Τάκης Βαμβακίδης στο «Κόκκινο ποτάμι»

Μάλιστα, όπως περιγράφουν στην «Espresso» αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση του κτιρίου της Ματρόζου, «ήταν μεταξύ των ατόμων που πετούσαν από τα παράθυρα αντικείμενα, όπως τσιμεντόλιθους και αμπούλες με χρώμα με στόχο τους αστυνομικούς που είχαν εντολή να προχωρήσουν σε εκκένωση»!

Αφέθηκε ελεύθερη

Η ανήλικη κόρη του γνωστού ηθοποιού αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη στους υπόλοιπους 20 συλληφθέντες για έξι πλημμελήματα, τα οποία περιλαμβάνονται σε δύο ξεχωριστές δικογραφίες, μία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια και βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων και μία για βαριά σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Διαβάστε επίσης: Με εντολή Καραμανλή «εξαφανίζεται» από τους σταθμούς του Μετρό η αφίσα για τις αμβλώσεις που προκάλεσε σάλο

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Τάκης Βαμβακίδης είχε πει για την κόρη του Α., στην οποία έχει τεράστια αδυναμία: «Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, ό,τι θέλουν η καρδιά και η ψυχή της. Ζω την ηλικία και τα όνειρά της. Τα παιδιά είναι η αθανασία. Αρχίζει και μου λέει τη γνώμη της τώρα πια σε καλλιτεχνικά πράγματα που κάνω, χωρίς να τη ρωτήσω. Δεν την έχω σκεφτεί ποτέ ηθοποιό. Πήγε κι έκανε μια δυο φορές κάποια πράγματα θεατρικά, ήταν κοντά ηλικιακά και ήταν καλή. Χοροθέατρο πιστεύω ότι είναι η δυναμική και η αγάπη της, αλλά δεν θέλω να της λέω τίποτα και να την επηρεάζω. Είναι έξυπνη και συγκροτημένη, θα βρει το μονοπάτι της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This