Γυναίκα στη Λαμία παντρεύτηκε… πεθαμένο με τις ευλογίες ιερέα αλλά το πλήρωσαν!

Must Read

Στην επικαιρότητα βρέθηκε ξανά η περιβόητη υπόθεση της γυναίκας που παντρεύτηκε… πεθαμένο στη Δυτική Φθιώτιδα και είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2008 όταν ιερέας εξέδωσε κατόπιν αιτήματος του αδερφού της «χήρας» πιστοποιητικό γάμου ότι είχε τελέσει νόμιμο γάμο στις 10-3-1978 με έναν άνδρα που είχε φύγει από τη ζωή.

Κι αυτό γιατί ο αιτών που ενεργούσε ως πληρεξούσιος της αδερφής του, εξήγησε στον ιερέα πως ο γάμος δεν είχε δηλωθεί εκ παραδρομής και δε μπορούσαν να ανοίξουν οικογενειακή μερίδα.

Όταν το συμβάν έγινε γνωστό στις αρχές διαπιστώθηκε η ακυρότητα του γάμου με αποτέλεσμα ο πρώην πλέον ιερέας να καταδικαστεί αμετάκλητα από το Πενταμελές Εφετείο Λαμίας καθώς δεν ανετράπη ούτε η αναίρεση που άσκησε στον Άρειο Πάγο.

Ο ίδιος αργότερα έστειλε έγγραφο προς τον ληξίαρχο Σπερχειάδας, ότι το χαρτί που κατέθεσε εκεί ο αδερφός της «χήρας» ήταν πλαστό με αποτέλεσμα να δικαστεί και για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης από τον αδερφό. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας που εκδίκασε την τελευταία υπόθεση δε δέχτηκε ούτε εκείνο τους ισχυρισμούς του πρώην ιερέα, ότι δεν συνέταξε δηλαδή εκείνος το επίμαχο χαρτί και τον καταδίκασε σε 14 μήνες ποινή φυλάκισης με 3ετη αναστολή.

Δείτε επίσης: Υπερδιπλασιάζεται η ομάδα ΔΙΑΣ! Πιάνουν δουλειά άλλοι 1.300 ειδικοί φρουροί και αυξάνονται οι περιπολίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This