Δωρεάν μαθήματα ιστορίας από το Δήμο Θεσσαλονίκης – Ποια είναι η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής

Must Read

«Μαθήματα Ιστορίας» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για 9η συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού διά του Τμήματος Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης, αρχίζουν και αναμένεται να τα παρακολουθήσουν πάρα πολλοί Θεσσαλονικείς.

Το πρόγραμμα διαρκεί 12 εβδομάδες και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 17.30 έως τις 19.30, στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης που βρίσκεται στην οδό Εγνατία 132. Διδάσκει εθελοντικά ο σύμβουλος φιλολόγων, ιστορικός Λάμπρος Τσακτσίρας, ο οποίος συμμετέχει και το μάθημά του έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, κάτι που προκαλεί τη συμμετοχή των πολιτών.

Τα μαθήματα της νέας, 15ης σειράς του προγράμματος θα αρχίσουν στις 5 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν τον Μάιο. Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχόμενων αιτήσεων (30 ενήλικα άτομα, από τα οποία 15 εκπαιδευτικοί και 15 λοιποί πολίτες). Να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων πρέπει να είναι κανονική. Αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου (λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, τηλ.: 2313318665, 2313318661.

Δείτε επίσης: Πρόσληψη 60 μονίμων υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδος – Δείτε την προκήρυξη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This