Παρασκευή 18/6/2021

Δωρεάν μαθήματα ιστορίας από το Δήμο Θεσσαλονίκης – Ποια είναι η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής

«Μαθήματα Ιστορίας» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για 9η συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού διά του Τμήματος Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης, αρχίζουν και αναμένεται να τα παρακολουθήσουν πάρα πολλοί Θεσσαλονικείς.

Το πρόγραμμα διαρκεί 12 εβδομάδες και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 17.30 έως τις 19.30, στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης που βρίσκεται στην οδό Εγνατία 132. Διδάσκει εθελοντικά ο σύμβουλος φιλολόγων, ιστορικός Λάμπρος Τσακτσίρας, ο οποίος συμμετέχει και το μάθημά του έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, κάτι που προκαλεί τη συμμετοχή των πολιτών.

Τα μαθήματα της νέας, 15ης σειράς του προγράμματος θα αρχίσουν στις 5 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν τον Μάιο. Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των εισερχόμενων αιτήσεων (30 ενήλικα άτομα, από τα οποία 15 εκπαιδευτικοί και 15 λοιποί πολίτες). Να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων πρέπει να είναι κανονική. Αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου (λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, τηλ.: 2313318665, 2313318661.

Δείτε επίσης: Πρόσληψη 60 μονίμων υπαλλήλων στην Τράπεζα της Ελλάδος – Δείτε την προκήρυξη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ