Υλοποιείται η αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Χαλκιδικής! Το έργο θα στοιχίσει 1.700.000 ευρώ

Must Read

Πλησιάζει, επιτέλους, η ώρα υλοποίησης των απαραίτητων έργων στον Δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής, που είχε «χτυπηθεί» από καταιγίδες και ορμητικά νερά το 2017, αλλά από τότε δεν έγινε τίποτα ουσιαστικό για την αποκατάσταση των ζημιών. Στο επόμενο χρονικό διάστημα, πάντως, αναμένεται να πραγματοποιηθούν έργα αποκατάστασης των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο της περιοχής από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Σιθωνία πριν από τρία χρόνια.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος κατά την υπογραφή της σύμβασης του έργου, ύψους 1.700.000 ευρώ, επισήμανε ότι τα εν λόγω έργα αφορούν την αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου, διαγραμμίσεις και αποκατάσταση των τεχνικών των δρόμων, ώστε να είναι ασφαλής η κυκλοφορία των οχημάτων. Παράλληλα, με την εκτέλεση των εργασιών αναμένεται να αποκατασταθεί η παροχετευτικότητα του δικτύου.

«Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά έργων, των οποίων η χρηματοδότηση εγκρίθηκε και έχουν αρχίσει οι διαδικασίες συμβασιοποίησής τους για την αποκατάσταση και τη θωράκιση της Χαλκιδικής από ανάλογα συμβάντα» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.

Στο διάστημα αυτό, πάντως, υπήρξαν πάρα πολλές διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής για τη μη αποκατάσταση των ζημιών από την προηγούμενη κυβέρνηση, με ανακοινώσεις του στιλ «Μας παράτησαν, δεν ασχολήθηκαν μαζί μας, οι ζημιές είναι τεράστιες και η Πολιτεία αγνοεί τη Χαλκιδική». Ηρθε, λοιπόν, η ώρα για αποκατάσταση των ζημιών, που υποχρεωτικά θα γίνει πριν από το καλοκαίρι, όταν επισκέπτονται τη Χαλκιδική εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες.

Δείτε επίσης: Άγριες συμπλοκές στη Μόρια μεταξύ μεταναστών – Νεκρός ένας 20χρονος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This