«The Real Robokids»: Η COSMOTE παρουσιάζει το πρώτο ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ρομποτική στην Ελλάδα (video)

Must Read

Η COSMOTE παρουσιάζει το «The Real Robokids», το πρώτο ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ρομποτική και το STEM στην Ελλάδα, σε σενάριο Πάνου Σαμπράκου, και σκηνοθεσία Λεωνίδα Πανονίδη.

Το ντοκιμαντέρ, που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, καταγράφει την πορεία της ελληνικής αποστολής στην πρόσφατη Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώθηκε στην Ουγγαρία, όπου η χώρα μας πέτυχε μια σπουδαία παγκόσμια διάκριση, κατακτώντας -μαζί με την Ρωσία- τα περισσότερα μετάλλια του θεσμού!

BITBOT
BITBOT

Η COSMOTE ήταν από τους πρώτους ιδιωτικούς φορείς που επένδυσαν στην προώθηση της εκπαιδευτικής ρομποτικής και του STEM στα ελληνικά σχολεία, ως στρατηγικός συνεργάτης του εκπαιδευτικού φορέα WRO Hellas την τελευταία εξαετία.

JOBI
JOBI

Στο διάστημα αυτό, η συμμετοχή των μαθητών στους πανελλήνιους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής έχει τετραπλασιαστεί, με τις συνολικές συμμετοχές των παιδιών να έχουν ξεπεράσει τις 18 χιλιάδες. Πλέον, ένα στα πέντε σχολεία διαγωνίζονται στις εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις!

MINDERS
MINDERS

Το ντοκιμαντέρ της COSMOTE παρακολουθεί βήμα-βήμα την προετοιμασία των ομάδων BITBOT, JOBI TEAM, MINDERS, SMARTBIRDS, TEAMWORK OPTIMUM και YOUNGBLOODS και τις σημαντικές τους επιδόσεις στην κορυφαία διοργάνωση ρομποτικής για μαθητές στον κόσμο. Τα παιδιά μοιράζονται την αγωνία, το πάθος, το άγχος και την αγάπη τους για την ρομποτική, που τους οδήγησε στις πρώτες θέσεις της Ολυμπιάδας με 4 μετάλλια και 3 διακρίσεις.

SMARTBIRDS
SMARTBIRDS

Την Παρασκευή 24/01, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ από την COSMOTE TV (COSMOTE CINEMA 1HD), ενώ κατόπιν θα είναι διαθέσιμο και στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

TEAMWORK OPTIMUM
TEAMWORK OPTIMUM

Περισσότερες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ, αλλά και τη συνεισφορά της COSMOTE στην εκπαιδευτική ρομποτική και το STEM μπορείτε να βρείτε και στο: www.therealrobokids.gr

YOUNGBLOODS
YOUNGBLOODS

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ταινία «The Real Robokids»:

Δείτε επίσης: Συνεργασία ΟΑΕΔ-Οικονομικού Πανεπιστημίου για αποτελεσματικότερη προσέγγιση επιχειρήσεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This