Άστραψε και βρόντηξε κατά των εκτρώσεων ο Μητροπολίτης Σιατίστης

Must Read

Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Σιατίστης και Σισανίου Αθανάσιος για τις εκτρώσεις μιλώντας στο ποίμνιο κατά την διάρκεια εκδήλωσης για τον  Άγιο Ευγένιο στην Σιάτιστα. 

«Ενώ άλλοι άνθρωποι τιμούν την γέννηση παιδιών που είναι συνδημιουργία θεού και ανθρώπων εμείς στην Ελλάδα όχι μόνο δεν την τιμούμε αλλά την καταδικάζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης, «φέρνουμε στον κόσμο παιδιά, αλλά τα σκοτώνουμε. Κι οι εκτρώσεις, δυστυχώς, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα».

«Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι παιδί που δεν έχει γεννηθεί δεν είναι παιδί, άρα οι εκτρώσεις δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Aπλά βγάζουμε εκτός μάχης γονιμοποιημένα κύτταρα. Έτσι λένε τα παιδιά μας, γονιμοποιημένα κύτταρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Σιατίστης, προσθέτοντας: «Τώρα πως αυτά τα γονιμοποιημένα κύτταρα, έχουν τόσο μέγεθος και χρησιμοποιούνται από τις βιομηχανίες καλλυντικών, δεν το καταλαβαίνω», είπε ο ιερέας.

Οι μηντιακές και πολιτικές ελίτ που έχουν αναλάβει την εκστρατεία της διαφώτισης του μη πολιτικά ορθού λαουτζίκου φαίνεται  ότι δέχονται αλλεπάλληλα χτυπήματα και μάλιστα από κεί που δεν το περιμένουν.

Κατάφεραν να κατεβάσουν την επίμαχη αφίσα στερώντας από τους πολίτες την ενημέρωση αλλά τελικά η αφίσα έκανε την δουλειά της αφού κατάφερε με όλο αυτό τον θόρυβο να ανοίξει την συζήτηση για τις εκτρώσεις.

Δείτε επίσης: Άνθρακες ο… θησαυρός στο Βερολίνο! Εύθραυστη η εκεχειρία – Διχασμένη η Ευρώπη

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This