Τρίτη 15/6/2021

«Ξύλο» για το τίναγμα ενός τραπεζομάντιλου στον Βόλο

Το τίναγμα ενός τραπεζομάντιλου στην πιλοτή πολυκατοικίας στον Βόλο αποτέλεσε αφορμή για να πιαστούν στα χέρια δύο γείτονες!

Ο ένας από τους δύο, μάλιστα, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της θεσσαλικής πόλης για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με αναστέλλουσα δύναμη. Ο 39χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για την επίθεση και τον τραυματισμό του 49χρονου συζύγου της νοικοκυράς που τίναξε το επίμαχο τραπεζομάντιλο πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, τον Μάιο του 2013.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έβρισε και απείλησε, τότε, την απρόσεκτη νοικοκυρά κι έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύζυγός της συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο και τον πατέρα του, παρουσία του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ο 49χρονος κατήγγειλε ότι ο γείτονάς του τού επιτέθηκε με γροθιά στο πρόσωπο και του έριξε γονατιά στα πλευρά και συνέχιζε να τον χτυπά με μανία στο κεφάλι όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος.

Από την πλευρά του, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι ο μηνυτής επιτέθηκε στον πατέρα του με γροθιές, ενώ επιτέθηκε και εναντίον του, όταν εκείνος προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι η σύζυγος του 49χρονου τίναζε το τραπεζομάντιλο της κουζίνας στην πυλωτή όπου στάθμευε το όχημά του, με αποτέλεσμα αυτό να γεμίζει σκουπίδια και αποτσίγαρα, ενώ μια φορά κάηκε η κουκούλα του αυτοκινήτου του από αναμμένο τσιγάρο!

Είπε, επίσης, ότι ο διαχειριστής αναρτούσε ανακοινώσεις στην είσοδο της πολυκατοικίας για να μην απορρίπτονται σκουπίδια στην πιλοτή.

Δείτε επίσης: Ακόμα ένα «όχι» σε αίτημα άδειας του Κουφοντίνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ