Η άρση απορρήτου του κινητού του άφαντου Νικόλα Θεοδωρίδη,θα ρίξει φως στο θρίλερ της Δανίας

Must Read

Επιταχύνονται οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς στη μακρινή Δανία στις 26 Νοεμβρίου, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε χθες την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδέσεων του αγνοούμενου εκπαιδευόμενου αεροσυνοδού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εspresso» και την Μαρία Μεϊμάρη, η οικογένεια του Νικόλα ζητούσε από την αρχή να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αίτημα που έκανε τελικά δεκτό ο δικαστικός λειτουργός, κρίνοντας πως συντρέχουν σοβαροί λόγοι, καθώς δεν αποκλείεται να έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες.

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται πολύ σημαντική για την έρευνα, καθώς το ξεκλείδωμα του κινητού τηλεφώνου του 20χρονου ίσως δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, όπως ποιες ήταν οι τελευταίες κλήσεις που έκανε και δέχτηκε, καθώς και με ποιον συνομίλησε ή αντάλλαξε μηνύματα προτού σταματήσει να δίνει σημεία ζωής.

Αυτό το γνωρίζουν οι γονείς του νεαρού, οι οποίοι τόνισαν μέσω του συνηγόρου τους, Χαράλαμπου Τσιανάκα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως ευελπιστούν ότι ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν καταφέρει να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία που θα δώσουν ένα στίγμα του αγαπημένου τους.

Εκπαιδευόταν ως Αεροσυνοδός

Ο 20χρονος, ο οποίος εργαζόταν εποχικά σε ισπανική αεροπορική εταιρία ως εκπαιδευόμενος αεροσυνοδός, αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου 2019, όταν εντοπίστηκε τελευταία φορά από κάμερα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Ααλμποργκ, στη Δανία, όπου έκλεισε το κινητό του. Το περίεργο είναι ότι μία μέρα πριν είχε πει στον πατέρα του, Ντίνο Θεοδωρίδη, πρόεδρο της Ενωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ότι ειδοποιήθηκε από τη Ryanair για να πάει στο Μιλάνο.

Όμως, δεν πήγε ποτέ. Αυτό που φοβούνται οι γονείς του αλλά και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, είναι ότι επιτήδειοι προσέγγισαν τον Νικόλα μέσω ενός παιχνιδιού που έπαιζε στο διαδίκτυο και τον έχουν παγιδεύσει σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία ή στη Σουηδία ή κάπου αλλού στην Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Στο… πόδι τα νησιά! Λουκέτο αύριο σε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This