Ζευγάρι ομογενών προσφέρει 1.000€ για κάθε παιδί που γεννιέται στον τόπο καταγωγής τους!

Must Read

Μια ασυνήθιστη, αλλά και αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ένα ζευγάρι ομογενών με καταγωγή από την Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας, που αποφάσισαν να προσφέρουν το ποσό των 1.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται από πατέρα Κανδηλιώτη ή κάτοικο του χωριού!

Το πρωτότυπο επίδομα γέννας έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η τοπική κοινότητα Κανδήλας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου, ευχαριστώντας το ζεύγος Μούτου για την πρωτοβουλία του, που στηρίζει τον τόπο καταγωγής τους.

«Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Κανδήλας ότι, από τώρα και στο εξής, κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, θα παίρνει ως επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των 1.000 ευρώ. Αυτό θα είναι ένα βοήθημα στους γονείς για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που ανέβηκε την Πέμπτη 23/1 στην σελίδα της Κανδήλας Αιτωλοακαρνανίας στο Facebook, από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κανδήλας, Στυλιανό Σιδερά, αποσπώντας αμέτρητα συγχαρητήρια.

Ο Γεώργιος και η Ζωή Μούτου έζησαν μεγάλο μέρος της ζωής τους στην ξενιτιά, αλλά δεν ξέχασαν τον τόπο τους. Γνωρίζουν ότι οι νέοι όλο και λιγοστεύουν στο χωριό τους, όπως και σε πολλά άλλα της περιφέρειας, και θέλησαν, με αυτόν τον γενναίο τρόπο, να δώσουν κίνητρα για να παραμείνουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους οι νεότερες γενιές.

Διαβάστε επίσης: Μεταναστευτικό! Κυβέρνηση και δήμαρχοι χαμένοι στη… μετάφραση – Κινητοποιήσεις και στην Αθήνα, τζιχαντιστής στη Μόρια (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This