Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο αστυνομικός που χαστούκισε τον ανήλικο στο Μενίδι (video)

Must Read

Εξαφανισμένος είναι ο αστυνομικός που χαστούκισε έναν 11χρονο στο Μενίδι, μπροστά στα μάτια τριών συναδέλφων του. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Στράτος Μπαλάσκας μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πως ο θύτης-αστυφύλακας έχει εξαφανιστεί και αναζητείται.

Ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε πως –κατά την εκτίμησή του- θα εμφανιστεί μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ενώ τόνισε πως ο συνάδελφός του είναι «ιδιαίτερα παρορμητικός» και με «έξαρση ψυχικής ορμής» και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την υπηρεσία καθώς είχε διενεργηθει κι άλλη ΕΔΕ για παράπτωμά του.

Ο Στράτος Μπαλάσκας είπε εκφράζοντας την προσωπική του γνώμη πως «δεν έχει θέση στο σώμα», αλλά διευκρίνισε πως υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι για να πάρουν τις αποφάσεις.

Για την υπόθεση διενεργείται ΕΔΕ, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστήριξε: «Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά.

Τελικά, το μεσημέρι ο αστυνομικός λίγο μετά το μεσημέρι εμφανίστηκε και συνελήφθη από τους συναδέλφους του.

Δείτε επίσης: Περιστέρι: Γυναίκα έπεσε απ’ το μπαλκόνι και σώθηκε χάρη σε τέντα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This