Ρεκόρ εκθετών (πάνω από 2.000) στην 28η Agrotica το τετραήμερο 30/1-2/2!

Must Read

Ιστορικό ρεκόρ εκθεσιακών συμμετοχών καταγράφει η 28η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica, που σπάει πρώτη φορά το φράγμα των 2.000 εκθετών και θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου. Εδώ και περίπου δύο μήνες είναι… sold out, ενώ έχει καλύψει και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης!

Αναλυτικά, οι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) ανέρχονται στους 2.077 από την Ελλάδα και 45 χώρες, έναντι 1.903 το 2018, 1.503 το 2016 και 1.349 το 2014. Οι δε εκθεσιακοί χώροι που καλύπτει η Agrotica είναι επιφάνειας 41.000 τ.μ., έναντι 39.000 τ.μ. στην προηγούμενη διοργάνωση. Εκτιμάται μάλιστα πως το οικονομικό αποτύπωμα της 28ης Agrotica στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην ευρύτερη περιοχή θα «μεταφραστεί» σε 30.000.000 ευρώ.
Την έκθεση θα επισκεφθούν -μεταξύ άλλων- και περίπου 550 ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες από 21 χώρες των Βαλκανίων, της Ευρώπης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Δείτε επίσης: Απογοήτευση στην αγορά: «Χόρτασαν» προσφορές οι καταναλωτές και γύρισαν την πλάτη στις εκπτώσεις!

Σε αυτούς περιλαμβάνονται γκρουπ ξένων επισκεπτών, οι οποίοι θα έρθουν μαζικά και κατά δεκάδες στην Agrotica. Μεγάλες οργανωμένες αποστολές πολλών χιλιάδων επισκεπτών αναμένονται και από όλη την Ελλάδα, καθώς εκδηλώνεται σημαντικό ενδιαφέρον για την έκθεση από αγροτικούς συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών κ.ά.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων. Ξεχωρίζει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica, με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία», μια συνδιοργάνωση της ΔΕΘ – Helexpo και της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ, που θα πραγματοποιηθεί την 1η και στις 2 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This