Η Γιαννάκου συντάσσεται με το ΚΚΕ και θα καταψηφίσει τη «ρύθμιση θανάτου»

Must Read

Η κα Γιαννάκου ζήτησε από την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να μην επιμείνουν στη διάταξη που επιτρέπει στους Δήμους να δημιουργούν χώρους εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών ουσιών, αλλά αντ’ αυτού  να την αποσύρουν.

Η κα Γιαννάκου συμφώνησε με τον εισηγητή του ΚΚΕ που διαφώνησε και χαρακτήρισε τη ρύθμιση ως «ρύθμιση θανάτου» και η ίδια ανέφερε ότι εάν η κυβέρνηση επιμείνει, τότε εκείνη θα την καταψηφίσει δημοσίως στην Ολομέλεια.

«Αυτό το άρθρο για τους Χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης πρέπει να το βγάλετε από το νομοσχέδιο. Θα συμφωνήσω με το ΚΚΕ», υποστήριξε. «Πρέπει να αλλάξει όλη η νομοθεσία για τα ναρκωτικά». «Η διάταξη ιδεολογικά είναι επικίνδυνη. Οι ΧΕΧ δεν έχουν μελετηθεί στο εξωτερικό, για να δούμε τα αποτελέσματά τους. Δεν θα το ψηφίσω αν το κρατήσετε. Θα το καταψηφίσω δημοσίως στην Ολομέλεια».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υποστήριξε ότι η βάση της διάταξης έχει ψηφιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και ανοίγει τον δρόμο να λειτουργήσουν και οι ΟΤΑ, εκτός από το ΚΕΘΕΑ και τα νοσοκομεία, χώρους εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών. Μάλιστα, παρότι είπε ότι αυτό γίνεται στην Ευρώπη για χρόνια, πρόσθεσε πως έχει κι εκείνος ανησυχίες και ερωτήματα.

Δείτε επίσης: Έρευνα «γροθιά»: Τα Ελληνόπουλα ξεκινάνε τσιγάρα, ποτά και ναρκωτικά από τα 13 τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This