Περίεργη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης στην Καλλιθέα: Γύρισε σπίτι με ταξί

Must Read

Για την εξαφάνιση της 11χρονης κοπέλας από την Καλλιθέα, η οποία γύρισε πίσω την επόμενη μέρα με ταξί, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος λέγοντας: «Με καθυστέρηση, μια μέρα αργότερα, εκδόθηκε ”amber alert”».

Επίσης, ξεκαθάρισε πως η εν λόγω υπόθεση δεν συνδέεται με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μαρτυρία ενός πιτσιρικά της περιοχής σημειώνοντας πως αυτός είπε ότι είχε δει την 11χρονη μαζί με κάποιον ενήλικο άνδρα. «Τα σκυλιά του ”Χαμόγελου” εντόπισαν τη μυρωδιά του κοριτσιού σε κάποιους συγκεκριμένους χώρους της πολυκατοικίας. Την επόμενη μέρα, η 11χρονη γύρισε στο σπίτι όπου διαμένει, με ταξί» δήλωσε.

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Εγκρίθηκαν και καλύφθηκαν 5.000 νέες θέσεις απασχόλησης για ανέργους

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς πως κάποιοι άγνωστοι την πήραν από το σπίτι της με ένα ταξί, την εγκλώβισαν σε κάποιο χώρο, αλλά δεν της έκαναν κακό. Μετά από μία ημέρα την επέστρεψαν πίσω επίσης με ταξί.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα γι’ αυτή την περίεργη υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This