Τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείου Λήμνου – Λειτουργεί με μόνο έναν καρδιολόγο

Must Read

Στα όρια της κατάρρευσης είναι το Νοσοκομείο Λήμνου, με ειδικότητες γιατρών, όπως αυτή του καρδιολόγου, να παρουσιάζουν τεράστιες ελλείψεις.

Χαρακτηριστικά, σε περιστατικό που καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, ασθενής με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα προσήλθε στο νοσοκομείο και ο μοναδικός καρδιολόγος του νοσοκομείου ήταν άρρωστος. Έτσι, ο ασθενής πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Την Τετάρτη 22/1 7πμ προσήλθε στο Νοσοκομείο ασθενής με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Δεν υπήρχε καρδιολόγος, γιατί ο μοναδικός γιατρός με οργανική θέση είχε ασθένεια και στην συνέχεια ρεπό. Ήταν ένας Αγροτικός Γιατρός και ένας Γενικός Γιατρός. Ειδοποίησαν ιδιώτη Παθολόγο που έχει σύμβαση με το Νοσοκομείο ο οποίος προσήλθε στο Νοσοκομείο.

Κρίθηκε σκόπιμο να επιληφθεί του περιστατικού Καρδιολόγος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Κλήθηκε Ιδιώτης Καρδιολόγος που έκρινε ότι είναι επείγουσα και αναγκαία η διακομιδή του σε Νοσοκομείο με καρδιολογική κάλυψη. Λόγω καθυστέρησης της αεροδιακομιδής από το ΕΚΑΒ (είπαν ότι θα πάρει πάνω από τρεις ώρες), κλήθηκε ιδιωτικό ελικόπτερο και μετέφερε τον ασθενή.

Δείτε επίσης: ΚΟΚ: Παραμένουν στο 50% τα πρόστιμα, εάν πληρωθούν εγκαίρως – Ποιοι εξαιρούνται

Η μονάδα Τεχνητού Νεφρού στελεχώνεται με έναν Νεφρολόγο που δουλεύει δύο μήνες συνέχεια. 25 ασθενείς κάνουν αιμοκάθαρση.

Αναισθησιολόγος είναι ένας επικουρικούς ιατρός. Έρχεται κάποιες ημέρες ένας Αναισθησιολόγος από άλλα νοσοκομεία για να ξεκουραστεί. Ουσιαστικά δεν λειτουργεί ο χειρουργικός τομέας. Η επικουρική Αναισθησιολόγος που υποσχέθηκαν δεν έφτασε ποτέ στο νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This