Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Τέλος χρόνου για όσους πήραν επίδομα θέρμανσης, αλλά δεν έβαλαν πετρέλαιο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, εκπνέει η προθεσμία για όσους δεν έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο και έχουν πάρει το επίδομα. Όσοι βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία, υποχρεούνται να επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν.

Την ίδια ώρα, παράταση για έναν μήνα πήρε και η διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων από την ΑΑΔΕ. Οι αιτήσεις από τους δικαιούχους αυξήθηκαν κατά 100.000 από πέρυσι και ξεπέρασαν τις 600.000 ενώ παράλληλα αυξήθηκε κατά 16.000.000 ευρώ το ποσό που διανεμήθηκε για το επίδομα θέρμανσης.

Η χορήγηση αυτή έγινε υπό την προϋπόθεση οι δικαιούχοι να πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου αξίας μεγαλύτερης ή ίσης με το διπλάσιο του ανωτέρου επιδόματος, έως την 31η Δεκεμβρίου 2019. Σε διαφορετική περίπτωση θα βεβαιωνόταν η επιστροφή ποσού ύστερα από διασταύρωση που θα έκανε η ΑΑΔΕ μέχρι 31 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι με ΚΥΑ τον προηγούμενο μήνα είχε παραταθεί η προθεσμία για τους καταναλωτές να αγοράσουν πετρέλαιο.

Δείτε επίσης: Ένας 85χρονος δέθηκε στην αυλή του σπιτιού του και αυτοπυρπολήθηκε!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ