Τέλος χρόνου για όσους πήραν επίδομα θέρμανσης, αλλά δεν έβαλαν πετρέλαιο

Must Read

Σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, εκπνέει η προθεσμία για όσους δεν έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο και έχουν πάρει το επίδομα. Όσοι βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία, υποχρεούνται να επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν.

Την ίδια ώρα, παράταση για έναν μήνα πήρε και η διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων από την ΑΑΔΕ. Οι αιτήσεις από τους δικαιούχους αυξήθηκαν κατά 100.000 από πέρυσι και ξεπέρασαν τις 600.000 ενώ παράλληλα αυξήθηκε κατά 16.000.000 ευρώ το ποσό που διανεμήθηκε για το επίδομα θέρμανσης.

Η χορήγηση αυτή έγινε υπό την προϋπόθεση οι δικαιούχοι να πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου αξίας μεγαλύτερης ή ίσης με το διπλάσιο του ανωτέρου επιδόματος, έως την 31η Δεκεμβρίου 2019. Σε διαφορετική περίπτωση θα βεβαιωνόταν η επιστροφή ποσού ύστερα από διασταύρωση που θα έκανε η ΑΑΔΕ μέχρι 31 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι με ΚΥΑ τον προηγούμενο μήνα είχε παραταθεί η προθεσμία για τους καταναλωτές να αγοράσουν πετρέλαιο.

Δείτε επίσης: Ένας 85χρονος δέθηκε στην αυλή του σπιτιού του και αυτοπυρπολήθηκε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This