Μνημόνιο συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Must Read

Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας υπογράφτηκε την περασμένη Τετάρτη. Η υπογραφή του μνημονίου αποσκοπεί στη δημιουργία ενός πλαισίου δομημένης επικοινωνίας και αμφίδρομης πληροφόρησης με στόχο την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των συνεργειών για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της απάτης.

Διαβάστε επίσης: Βαριά ποινή 50.000 ευρώ στη νοσηλεύτρια με το πλαστό πτυχίο

Επιπλέον, σηματοδοτεί την έναρξη μιας συστηματικής συνεργασίας, για την αποτελεσματικότερη πρόληψη, αποτροπή και εντοπισμό της απάτης και της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα, αλλά και σε ιδιωτικούς φορείς, στον βαθμό που αυτοί σχετίζονται με το Δημόσιο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας θα διεξαχθούν και μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This