Κυριακή 13/6/2021

Δίωξη σε μητέρα που παραμελούσε τα ανήλικα παιδιά της

Μητέρα άφησε μόνα και απροστάτευτα μέσα στο σπίτι τα τρία παιδιά της, ένα τρίχρονο και τετράχρονα δίδυμα, νυχτερινές ώρες και έφυγε! Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε άγνωστος σε οργανισμό με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, τα νήπια είναι γενικά παραμελημένα και η 36χρονη μητέρα τους απουσιάζει συχνά, κυρίως νυχτερινές ώρες, αφήνοντάς τα στο σπίτι χωρίς επιτήρηση από κάποιον ενήλικα.

Η καταγγελία σήμανε συναγερμό στην Ασφάλεια Βόλου, άντρες της οποίας πήγαν άμεσα στο σπίτι και πράγματι βρήκαν τα παιδιά μόνα τους. Οι αστυνομικοί τα πήραν μαζί τους, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου η μητέρα τους για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Φιλοξενούνται στην Παιδιατρική Κλινική

Η 36χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την άφησε προσωρινά ελεύθερη έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό από την Κοινωνική Υπηρεσία.

Στο μεταξύ, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, ο οποίος έδωσε εντολή τα τρία παιδιά να μεταφερθούν στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο, όπως και έγινε τελικά γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με τον «ταχυδρόμο».

Δείτε επίσης: Τρένο παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα στην Πάτρα (video)

Τα νήπια, τα οποία είναι υγιή και περιποιημένα, φιλοξενούνται προσωρινά στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάντως, η 36χρονη ζει μόνη με τα τρία παιδιά της εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο σύζυγός της είναι στη φυλακή. Έτσι, για να βγάλει τα προς το ζην φέρεται ότι εργάζεται τα βράδια και, μην έχοντας κάποιον συγγενή να προσέχει τα παιδιά της, αναγκάζεται να τα αφήνει μόνα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ