Ένταση και χημικά σε ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση στην Πτολεμαΐδα – Με μαύρες σημαίες υποδέχτηκαν Χατζηδάκη, Άδωνι (video)

Must Read

Μικροεπεισόδια προκλήθηκαν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας, όπου πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση, όταν διαδηλωτές παραβίασαν την αυλόπορτα και επιχείρησαν να εισβάλλουν στο χώρο.

Κεντρικός ομιλητής της εν λόγω ημερίδας ήταν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ενώ το λόγο πήρε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Τους υπουργούς υποδέχτηκαν με μαύρες σημαίες και αποδοκιμασίες καθώς οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στη δυτική Μακεδονία είναι πυρ και μανία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα σχέδια απολιγνιτοποίησης.

Η αστυνομία απώθησε τους διαδηλωτές, κάνοντας χρήση δακρυγόνων, ενώ έξω από το χώρο παρέμεινε ισχυρή αστυνομική δύναμη και άντρες των ΜΑΤ.

Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Καλλιόπη Βέττα από την Κοζάνη και Πέτη Πέρκα από την Φλώρινα, εξάλλου, εισήλθαν στην αίθουσα και κατήγγειλαν το γεγονός, ενώ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δήλωσαν ότι αποχωρούν από το συνέδριο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Θόδωρος Καρυπίδης, η περιφερειακή σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΕΛΠΙΔΑ Γεωργία Ζεμπιλιάδου και ο πρόεδρος του δικτύου Ενεργειακών δήμων της χώρας, δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης.

Διαβάστε επίσης: Δίωξη σε μητέρα που παραμελούσε τα ανήλικα παιδιά της

Δείτε βίντεο από τα μικροεπεισόδια, όπως τα κατέγραψε συνεργάτης του e-ptolemeos.gr:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This