Νέο κρούσμα bullying σε ΕΠΑΛ της Πάτρας – 19χρονος πυγμάχος έσπασε το σαγόνι συμμαθητή του

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε επαγγελματικό λύκειο της Πάτρας όπου λίγες ημέρες πριν ένας 19χρονος μαθητής χτύπησε και έσπασε το σαγόνι συμμαθητή του.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, το θύμα διαφώνησε με τον δράστη για το ρόλο του ύπνου στον ανθρώπινο οργανισμό και μετά από αρκετή ώρα ο 19χρονος γρονθοκόπησε τον 16χρονο με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα στο σαγόνι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση. Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο, καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο 19χρονος είναι αθλητής πυγμαχίας, κάτι που οδήγησε και τους γονείς του θύματος να καταθέσουν μήνυση εναντίον του για άσκηση σωματικής βλάβης στο παιδί τους.

Ο 19χρονος εξαφανίσθηκε αμέσως μετά το συμβάν για 48 ώρες προκειμένου να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία. Το ζήτημα, ωστόσο, έφθασε ως και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να ληφθούν και παιδαγωγικά μέτρα κατά του 19χρονου μαθητή.

Δείτε επίσης: Πολίτες όλου του κόσμου μιλούν σήμερα ελληνικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This