Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Επιστρέφει νικητής ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ σε έναν μήνα! (video)

Νικητής επιστρέφει σε ένα μήνα στη χώρα μας ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ που υποβλήθηκε σε θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Βοστόνης.

Ο ξανθός άγγελος που κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες που τον βοήθησαν με τη συνεισφορά τους, υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και η βελτίωση είναι αισθητή σύμφωνα με τους γιατρούς και τους γονείς του.

Ο πατέρας του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή ο Παναγιωτάκης έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του χωρίς καμιά υποστήριξη. Αυτό, πιστέψτε μας, είναι ένα θαύμα. Είναι πάρα πολύ δυνατός. Τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο, υπομονή και επιμονή.»

Για την επέμβαση που θα υποβληθεί μίλησε η μητέρα του: «Το παιδί μας πρέπει να υποβληθεί σε αυτήν την επέμβαση γιατί οι γιατροί το θεώρησαν απαραίτητο. Πιστεύουμε ότι θα βγει δυνατός και από αυτή τη δοκιμασία».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γονιών του, ο μικρός ήρωας θα συνεχίσει να λαμβάνει την εγκεκριμένη στην Ευρώπη θεραπεία, που λάμβανε και πριν πάει στις ΗΠΑ, καθώς και να ακολουθεί την ειδική φυσικοθεραπευτική αγωγή που είχε ξεκινήσει στη χώρα μας.

Δείτε επίσης: H οδύσσεια μια γυναίκας να βρει τον σκύλο της που εξαφανίστηκε σε σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ