Τεράστιες ζημιές στα καταστήματα από το μπλακ άουτ στην Θεσσαλονίκη (video)

Must Read

Σε απόγνωση βρίσκονται δεκάδες επιχειρηματίες στην Ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ευπαθή προϊόντα όπως αλλαντικά, κρέατα, παγωτά, καταστράφηκαν με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες να αναγκαστούν να τα πετάξουν.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει τι ώρα ακριβώς θα αποκατασταθεί η βλάβη και επίσης, όλοι δηλώνουν άγνοια για το αν ο ΔΕΔΔΗΕ ή κάποιος άλλος αρμόδιος οφείλει να τους αποζημιώσει για τις ζημιές που έπαθαν.

Eίναι χαρακτηριστική η περίπτωση επιχείρησης που πουλάει μόνο παγωτά, η ζημιά στην οποία, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της που δεν ήθελε να μιλήσει επώνυμα, είναι ολοκληρωτική.

Στην ίδια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, υποκαταστήματα μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ που βρίσκονται στην περιοχή, τα οποία αναγκάστηκαν να κλείσουν. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνουν οι τόνοι των ευπαθών τροφίμων που έχουν στα ψυγεία τους.

Στη συμβολή των οδών Βούλγαρη και Μελενίκου σημειώθηκε η μία από τις δύο σοβαρές βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες του Grtimes.gr πολυμελές συνεργείο προσπαθεί να αποκαταστήσει την υπόγεια βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: GrTimes

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This