Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Κλειστά λόγω… ψώρας τέσσερα σχολεία στη Θεσσαλονίκη!

Λουκέτο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης από τις αρχές, μετά από τα νέα κρούσματα ψώρας που εντοπίστηκαν σε μαθητές. 

Στόχος να προχωρήσουν άμεσα σε εργασίες απολύμανσης, καθώς πρόκειται για το τρίτο περιστατικό που εντοπίζεται σε σχολείο της Θεσσαλονίκης μέσα σε διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα κρούσματα αντιμετωπίστηκαν εν τη γεννέση τους και χωρίς να προκληθεί κάποια μετάδοση ή εξάπλωση του μικρόβιου.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, διευκρίνησε πως «η απολύμανση γίνεται μόνο για προληπτικούς λόγους, αφού οι γιατροί μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μετάδοσης. Άρα δεν υπάρχει και κανένας λόγος ανησυχίας ή πανικού και ο δήμαρχος έκλεισε τα σχολεία μόνο προληπτικά. Τα συγκεκριμένα κρούσματα ψώρας χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ως μεμονωμένα περιστατικά. Σε όλες τις περιπτώσεις οι μαθητές κόλλησαν ψώρα από το σπίτι τους και όχι από το σχολικό περιβάλλον».

Διαβάστε επίσης: Προκαλούν ξανά οι ψευτόμαγκες του Βύρωνα! Έβγαλαν selfie στο αστυνομικό τμήμα – Η Κεραμέως βρέθηκε στο σχολείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ