Τραγωδία με νεκρό βρέφος στο «Αγλαΐα Κυριακού»! Έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης – Η ασθένεια που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Must Read

Ένας βρέφος 11 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, στο οποίο διακομίστηκε το πρωί της Κυριακής από τον πατέρα του, με εγκεφαλίτιδα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το άτυχο βρέφος έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Δείτε επίσης: Ο πατήρ Γεώργιος της Τριανδρίας, πανέτοιμος να κηρύξει την Ορθοδοξία σε ολόκληρη την Αφρική!

Οι γονείς του, που υπήκοοι Συρίας και μένουν σε μισθωμένο -από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων- διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου, μαζί με ένα άλλο ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείται στο ίδιο διαμέρισμα, έχουν προσαχθεί στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου ζουν οι δύο οικογένειες, εντοπίστηκαν άλλα τρία παιδιά: το ένα είναι βρέφος 11 μηνών και φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι των συγκατοίκων. Κ

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, το βρέφος διακομίσθηκε στο Παίδων χωρίς να αναπνέει και χωρίς να έχει σφυγμό.

Επιπλέον, ένας από τους γιατρούς του «Αγλαΐα Κυριακού» κατέθεσε πως η μικροκεφαλία, από την οποία έπασχε το βρέφος, είναι δυνατόν – υπό προϋποθέσεις- να προκαλέσει αλλοιώσεις σε όλο το σώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στις 16.02.2020 και ώρα 09.55 διεκομίσθη μέσω ΕΚΑΒ στο ΓΝΠΑ ‘Π. & Α. Κυριακού’ βρέφος θήλυ ηλικίας 11 μηνών, άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και εκλήθη ιατροδικαστής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This