Ήχησαν δυνατά οι… καμπάνες για κίνηση στους λεωφορειόδρομους – Μόνο τον Ιανουάριο 1.050 πρόστιμα!

Must Read

Κατακόρυφη η αύξηση των κλήσεων που κόβονται σε οδηγούς που επιμένουν να κινούνται παράνομα στις λεωφορειολωρίδες, η οποία, μάλιστα, ξεπέρασε το 1.300%! 

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., όπου επισημαίνεται πως «η συνεργασία και η εντατικοποίηση των δράσεων της Τροχαίας και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.) για τις Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων (Α.Λ.Λ.) αποδίδει απτά αποτελέσματα», δίνονται αναλυτικά στοιχεία, όπου τον Ιανουάριο του 2020, έναντι του Ιανουαρίου του 2019, είχαμε τις εξής σημαντικές διαφοροποιήσεις:

  • αυξήθηκαν σε ποσοστό 1.324% οι βεβαιωθείσες παραβάσεις σε Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων. Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 1.046 παραβάσεις, έναντι 79 τον Ιανουάριο 2019, με το μέσο όρο της προηγουμένης πενταετίας να κυμαίνεται στις 377 παραβάσεις,
  • αυξήθηκαν σε ποσοστό 317% οι φωτογραφικές κλήσεις από τις κάμερες καταγραφής παραβάσεων του Ο.Α.Σ.Α. Συγκεκριμένα ελήφθησαν 257 φωτογραφικές κλήσεις, έναντι 81 τον Ιανουάριο 2019, με τον μέσο όρο της προηγουμένης πενταετίας να κυμαίνεται στις 132 φωτογραφικές κλήσεις.

«Οι Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων (Α.Λ.Λ.) έχουν θεσπιστεί για να εξυπηρετούν τους πολίτες στις μετακινήσεις τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και για το λόγο αυτό οι παραβάσεις αυτές χαρακτηρίζονται ως αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι έλεγχοι και η δραστηριότητα των Υπηρεσιών θα συνεχιστούν», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στον Κηφισό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This