Γιαγιά πνίγηκε την ώρα που έτρωγε σουβλάκι

Must Read

Δεν χωράει ο νους το τέλος που βρήκε μια 85χρονη, η οποία ξεψύχησε τρώγοντας σουβλάκι! Το περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Λαμίας, συνέβη λίγο μετά τις 10 προχθές τη νύχτα, όταν η ηλικιωμένη πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέατος, την ώρα που έτρωγε σουβλάκια.

Στη θέα της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε μελανιάσει και πάσχιζε να πάρει αέρα, οι οικείοι της πανικοβλήθηκαν, αλλά γρήγορα ανέκτησαν την ψυχραιμία τους και προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε λίγο αργότερα την 85χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για την ηλικιωμένη, καθώς οι γιατροί του τμήματος επειγόντων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το έκτακτο περιστατικό διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό της. Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία στο χωριό Κομποτάδες, όπου οι συγχωριανοί της 85χρονης δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δείτε επίσης: Και κοριτσάκι της β’ τάξης θύμα bullying στο δημοτικό «ζούγκλα» της Καβάλας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This