Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σάλος στα Τρίκαλα! Λυκειάρχης πρότεινε σεκιουριτάδες για συνοδούς στην εκδρομή των μαθητών!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Άνω κάτω έχουν γίνει οι γονείς και οι μαθητές ενός λυκείου στα Τρίκαλα, έπειτα από την πρωτότυπη και ασυνήθιστη πρόταση που τους έκανε ο διευθυντής του να συνοδέψουν τα παιδιά… σεκιουριτάδες στην εκδρομή τους για να τα προστατεύουν!

Στο σχολείο βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη μεγάλη ετήσια εκδρομή που θα γίνει το επόμενο διάστημα στο Ναύπλιο και στην Αθήνα. Όμως, όταν ο λυκειάρχης πρότεινε να προσλάβει εταιρία σεκιούριτι ώστε το προσωπικό της να συνοδεύσει τους μαθητές, προκλήθηκε σάλος.

Αρκετοί γονείς στο άκουσμα της πρόθεσης-πρότασης του διευθυντή έγιναν έξαλλοι και, σύμφωνα με το trikalaIN.gr, κάποιοι έσπευσαν να αναζητήσουν τη νομιμότητα ή μη της παρουσίας σεκιούριτι. Μάλιστα, προσήλθαν στο σχολείο επιδεικνύοντας διάταξη, σύμφωνα με την οποία η ενέργεια αυτή δεν προβλέπεται.

Εκτός αυτού, μια ομάδα γονέων που αντέδρασαν στην ασυνήθιστη συνοδεία στην εκδρομή ετοιμάζεται να καταθέσει και σχετική αναφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε βάρος του λυκειάρχη, ενώ ήδη υπάρχει γι’ αυτόν ακόμα ένα ανοιχτό μέτωπο, καθώς του καταλογίζουν και μεροληπτική στάση στις βαθμολογίες συγκεκριμένων μαθητών.

Δείτε επίσης: Κίνδυνος-θάνατος με το νέο παιχνίδι που γίνεται μόδα στα σχολεία (video)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ