Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Ξανά στο νοσοκομείο ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ – Κόλλησε ίωση μετά από εγχείρηση

Σε νέα επέμβαση πριν δέκα μέρες υποβλήθηκε ο μικρός ήρωας Παναγιώτης Ραφαήλ , όπως έκαναν γνωστό μέσω Facebook οι γονείς του. Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη ωστόσο ο μικρός κόλλησε ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και αναπνευστική υποστήριξη.

Ο μικρός ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ οι γονείς του είναι αισιόδοξοι ότι θα την ξεπεράσει σύντομα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Ραφαήλ βρίσκεται στη Βοστόνη και υποβάλλεται σε θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Δείτε επίσης: Επίδομα γέννας: Εγκρίθηκαν 1.500 αιτήσεις την πρώτη μέρα – Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ