Βρέθηκε νέα Βαλεντίν – 9χρονη Αφγανή βρέθηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αυστρία

Must Read

Συνταρακτικές ομοιότητες με την υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν από το Κονγκό, η οποία είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τον πατέρα της αλλά αποδείχθηκε ότι βρισκόταν στη Λιόν της Γαλλίας με τη βιολογική μητέρα της, παρουσιάζει η εξαφάνιση μιας 9χρονης Αφγανής από τη Θεσσαλονίκη.

Η ανήλικη, η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής τα τελευταία 24ωρα, εντοπίστηκε τελικά την Παρασκευή στην Αυστρία και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της. Όμως, ώσπου να βρεθεί, είχε προηγηθεί ένα πολυήμερο θρίλερ, με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες σε συνεργασία με τις Αρχές άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Η υπόθεση ήρθε στο φως την περασμένη εβδομάδα από τον Αφγανό πατριό της που έχει την προσωρινή επιμέλειά της, εν όψει της διαδικασίας ανάληψης της κηδεμονίας της.

Δείτε επίσης: Ξανά στο νοσοκομείο ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ – Κόλλησε ίωση μετά από εγχείρηση

Ο 27χρονος κατέθεσε ότι παρέδωσε το κοριτσάκι σε συμπατριώτες του στην Αθήνα, προκειμένου να συνταξιδέψουν στη Γερμανία όπου διαμένει η σύντροφός του και μητέρα του κοριτσιού, κατά τα λεγόμενά του. Ακόμη, φέρεται ότι κατέθεσε πως έφτασε πέρυσι στην Ελλάδα μαζί με την ανήλικη μέσω Έβρου και έκτοτε ζουν στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετέχουν σε χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα στέγασης που υλοποιεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμός, ενώ ο 27χρονος Αφγανός συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία του άσκησε δίωξη και για αρπαγή ανηλίκου και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This