Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Σε νοσοκομείο 11χρονος που «έπνιξε» τον πόνο του στο αλκοόλ και στα τσιγάρα λόγω σχολικής τιμωρίας

Απογοητεύτηκε από την τιμωρία που του επιβλήθηκε στο σχολείο και «έπνιξε» τον πόνο του στο αλκοόλ και στα τσιγάρα ένας 11χρονος (!) μαθητής που μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου!

Ο ανήλικος βρισκόταν στο σπίτι φίλων του, όπου φαίνεται ότι χωρίς επίβλεψη ενηλίκων βρήκε την ευκαιρία να καταναλώσει αλκοόλ επειδή είχε στενοχωρηθεί γιατί τιμωρήθηκε, όπως είπε.

Δείτε επίσης: Οδύνη για την 24χρονη δασκάλα που «έφυγε» από νευρική ανορεξία

Όταν ο 11χρονος έχασε τον κόσμο από το ποτό, οι φίλοι του τον μετέφεραν τρομαγμένοι στο σπίτι του και από εκεί οι γονείς του στο νοσοκομείο, όπου έγινε άμεση εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική.

«Νοσηλεύθηκε, συναίνεσαν οι γονείς, αλλά και αυτεπάγγελτα ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις» είπε στο anatolh.com ο διοικητής του Νοσοκομείου Λασιθίου Μανόλης Ανδρεαδάκης, ενώ η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Αργυρώ Μανιουδάκη – Νικολαράκη επιβεβαίωσε ότι ο ανήλικος είχε πιει αλκοόλ, όπως έδειξαν οι σχετικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ επιπλέον φάνηκε ότι είχε καπνίσει! Πάντως, δεν προέκυψε ότι είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ