Σε νοσοκομείο 11χρονος που «έπνιξε» τον πόνο του στο αλκοόλ και στα τσιγάρα λόγω σχολικής τιμωρίας

Must Read

Απογοητεύτηκε από την τιμωρία που του επιβλήθηκε στο σχολείο και «έπνιξε» τον πόνο του στο αλκοόλ και στα τσιγάρα ένας 11χρονος (!) μαθητής που μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου!

Ο ανήλικος βρισκόταν στο σπίτι φίλων του, όπου φαίνεται ότι χωρίς επίβλεψη ενηλίκων βρήκε την ευκαιρία να καταναλώσει αλκοόλ επειδή είχε στενοχωρηθεί γιατί τιμωρήθηκε, όπως είπε.

Δείτε επίσης: Οδύνη για την 24χρονη δασκάλα που «έφυγε» από νευρική ανορεξία

Όταν ο 11χρονος έχασε τον κόσμο από το ποτό, οι φίλοι του τον μετέφεραν τρομαγμένοι στο σπίτι του και από εκεί οι γονείς του στο νοσοκομείο, όπου έγινε άμεση εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική.

«Νοσηλεύθηκε, συναίνεσαν οι γονείς, αλλά και αυτεπάγγελτα ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις» είπε στο anatolh.com ο διοικητής του Νοσοκομείου Λασιθίου Μανόλης Ανδρεαδάκης, ενώ η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Αργυρώ Μανιουδάκη – Νικολαράκη επιβεβαίωσε ότι ο ανήλικος είχε πιει αλκοόλ, όπως έδειξαν οι σχετικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ επιπλέον φάνηκε ότι είχε καπνίσει! Πάντως, δεν προέκυψε ότι είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This