Δευτέρα 2/8/2021

Παιδιά γυμνασίου τα… ήπιαν μέσα στο σχολείο κατά τη διάρκεια γιορτής την Τσικνοπέμπτη

Ένα ολόκληρο τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο της Ιεράπετρας «έφαγε» αποβολή για μια μέρα, και απαγόρευση συμμετοχής στις εκδρομές, λόγω κατανάλωσης αλκοόλ μέσα στο σχολείο την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της γιορτής, ένας γείτονας βρήκε ένα μπουκάλι πεταμένο έξω από το σχολείο κι έτσι έγινε αντιληπτό πως μέσα σε μια αίθουσα κάποιοι μαθητές είχαν φέρει μαζί τους 4 μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά.

Γι’ αυτό το λόγο οι μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος και κάποιοι από ένα άλλο κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις.

Δείτε επίσης: Ιερόσυλοι λεηλάτησαν εκκλησία στη Λάρισα – Έκλεψαν εννέα εικόνες αγίων

Έτσι αποφασίστηκε 15 μαθητές από το συγκεκριμένο τμήμα και 3 άλλοι μαθητές, να αποβληθούν για μια μέρα, να μην συμμετάσχουν σε πολυήμερες εκδρομές, αλλά και να κάνουν κάποιες παιδαγωγικές εργασίες σχετικά με το αλκοόλ.

Πάντως πολλοί γονείς αντέδρασαν στο συγκεκριμένο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι μαθητές άδικα αποβλήθηκαν, ενώ παράλληλα γίνονται παράπονα για το γεγονός ότι ο διευθυντής ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του σχολείου όλα τα ονόματα των μαθητών του τμήματος, είτε συμμετείχαν ή όχι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ