Παιδιά γυμνασίου τα… ήπιαν μέσα στο σχολείο κατά τη διάρκεια γιορτής την Τσικνοπέμπτη

Must Read

Ένα ολόκληρο τμήμα στο 1ο Γυμνάσιο της Ιεράπετρας «έφαγε» αποβολή για μια μέρα, και απαγόρευση συμμετοχής στις εκδρομές, λόγω κατανάλωσης αλκοόλ μέσα στο σχολείο την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της γιορτής, ένας γείτονας βρήκε ένα μπουκάλι πεταμένο έξω από το σχολείο κι έτσι έγινε αντιληπτό πως μέσα σε μια αίθουσα κάποιοι μαθητές είχαν φέρει μαζί τους 4 μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά.

Γι’ αυτό το λόγο οι μαθητές του συγκεκριμένου τμήματος και κάποιοι από ένα άλλο κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις.

Δείτε επίσης: Ιερόσυλοι λεηλάτησαν εκκλησία στη Λάρισα – Έκλεψαν εννέα εικόνες αγίων

Έτσι αποφασίστηκε 15 μαθητές από το συγκεκριμένο τμήμα και 3 άλλοι μαθητές, να αποβληθούν για μια μέρα, να μην συμμετάσχουν σε πολυήμερες εκδρομές, αλλά και να κάνουν κάποιες παιδαγωγικές εργασίες σχετικά με το αλκοόλ.

Πάντως πολλοί γονείς αντέδρασαν στο συγκεκριμένο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι μαθητές άδικα αποβλήθηκαν, ενώ παράλληλα γίνονται παράπονα για το γεγονός ότι ο διευθυντής ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα του σχολείου όλα τα ονόματα των μαθητών του τμήματος, είτε συμμετείχαν ή όχι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This